• Team Earth

the plant kingdom

Als je luistert de spirit van een plant,
krijg je toegang tot de kracht van mother Earth.

Je hebt als het ware een heel team van planten
om je heen die jou dienen.

Wat zijn essentiële oliën?

Stel je voor dat je de ESSENTIE van een PLANT neemt; een puur, vloeibaar elixer. In wezen is dit wat een essentiële olie is. In de olie zit de wijsheid van de plant, de liefde van de zon en de voeding van moeder aarde. Zo is werken met essentiële oliën een uitnodiging we tot fysieke, emotionele en energetische alchemie.

Essentiële oliën zijn onwijs KRACHTIG. Slechts één druppel pepermuntolie staat gelijk aan 28 kopjes verse pepermuntthee. Je kunt een druppel aan heet water toevoegen en pepermunt ervaren op een compleet nieuwe manier.

Essentiële oliën werken snel en effectief. Je de krachtige chemie van de plant benutten dankzij de vluchtigheid van haar aromatische verbindingen; de olie vervliegt heel snel. Dit betekent dat de plant op cellulair niveau met je lichaam kan werken.

Stel je voor dat je dit elixer in je eigen lichaam opneemt en absorbeert. Visualiseer dat het door je bloedbaan wervelt en je cellen doordrenkt met haar unieke spirit van herstellende verbindingen.

Mocht je je aangetrokken voelen tot het werken met planten op een meer spiritueel niveau, essentiële oliën zijn krachtige gatekeepers naar het plantenrijk en stellen je in staat om rechtstreeks met de spirit van elke plant te communiceren.

Ik voel mij vereert dat ik op deze manier met  Moeder Aarde kan samen werken en zo van haar kan blijven leren.

Hoe werk je met
essentiële oliën?

Inademen

Je kunt de olie rechtstreeks uit het flesje inhaleren of 1 druppel op je handen  doen en deze rond je neus houden. De geur in de kamer verstuiven met een diffuser.

Opsmeren

Je kunt de olie verdund over je lichaam aanbrengen of op specifieke Aroma-Points.

Innemen

Sommige oliën van dōTERRA kun je ook innemen. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om te drinken in de thee, water of ermee te koken of bakken.

Voor mij ondersteunen de oliën mij om te voelen, mijn intuïtie te volgen en te stralen. Ik heb als het ware een heel team om me heen om mij te begeleiden en aan te moedigen tijdens schaduwwerk, emotionele ontlading en aromatische verankering, Aroma-Point-therapie en nog veel meer.

Als je zelf ook aan de slag wilt met de dōTERRA-oliën en je begint via mij, dan krijg je mij als je mentor voor het leven. Ik ben net zo geïnvesteerd als jij in jouw reis met de oliën. Dat maakt deel uit van mijn werk als partner van dōTERRA.