Essentiële Oliën Training

Een ontdekkingsreis op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met de essentiële oliën van dōTERRA.

Essentiële oliën zijn een gift van de natuur. Essentiële oliën zijn een gift aan ons mensen van de planten en bomen met wie we deze planeet delen. 

Ga je met Team Earth mee op ontdekkingsreis om te ontdekken wat de essentie van elke olie is, door de verhalen en geheimen die een druppel met zich mee draagt?

Ga met ons mee op op een pad van persoonlijke ontwikkeling en heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Gedurende deze ontekkingsreis zal de kracht van het plantenrijk zich aan je openbaren. 

We gaan de diepte in om zo de magie van 100 verschillende essentiële oliën te ontdekken, inclusief de hele zeldzame en weinig gebruikte oliën.

De aarde, moeder aarde, Gaia, zal zich aan je openbaren, zodat je niet anders kunt dan je dankbaar voor haar voelen.

De ontdekkingsreis?

Onderwerpen die aan bod komen:

E

Wat zijn essentiële oliën?

E

Hoe kun je gebruik maken van de gift van essentiële oliën?

E

Hoe kun je essentiële oliën blenden?

E

Verdieping een aantal essentiële oliën

E

Verdieping op hoe je essentiële oliën in kunt zetten rondom:

  • hormonen
  • persoonlijke verzorging
  • schoonmaken
  • kinderen
  • en nog veel meer!
E

Werken met de 5 elementen:

  • Aarde
  • Water
  • Lucht
  • Vuur
  • Akasha – Spirit

Als je eenmaal toegang hebt tot de training behoud je die ook, dus als er nieuwe informatie wordt toegevoegd heb jij daar ook toegang toe!

En die toegang blijf je houden zolang als wij deze site online houden! 

Team Earth Leden

Deze training is speciaal gemaakt voor ALLE leden van Team Earth en als je onderdeel bent van ons team mag je gratis deelnemen.

Weet je niet zeker of je lid bent van Team Earth? Vraag dat dan voor de zekerheid aan diegene die jouw account bij dōTERRA heeft aangemaakt.

Geef bij het aanmelden je dōTERRA ID op en de naam van diegene die jou heeft geïntroduceerd in de oliën. Zo weet ik dat je onderdeel bent van Team Earth!

Geen lid?

Ik kan me voorstellen dat je jezelf aangetrokken voelt tot ons en je meer van ons wilt leren. En ik heb zelf ervaren dat het super frustrerend is als je dan niet mee mag doen. Vandaar dat ik deze training ook open stel voor iedereen die geen onderdeel is van Team Earth, maar wel gebruik maakt van de oliën van dōTERRA.

Je kunt deze training kopen voor het eenmalig symbolische bedrag van € 111,10 euro (zo help je ons deze site online te houden).

Ben je nog helemaal nieuw in de wereld van dōTERRA?

Volg dan eerst de gratis mini cursus over essentiële oliën. In deze korte online intrō cursus over essentiële oliën leer jij hoe JIJ essentiële oliën kunt gebruiken in jouw dagelijks leven. Deze mini cursus is geschikt voor jou als je nog geen account hebt bij dōTERRA en nieuwsgierig bent naar essentiële oliën.

Team Earth Family